da-DKkl-GL
Sponsorer 2013

KNB støtter fortsat Nanus arbejde i børne-værestedet Neriusaaq, med 3000 kr pr uge til indkøb i Brugsen i Qaqortoq.

 

BIKUBENFONDEN, støtter fortsat i 2013 projektarbejdet i børne-værestedet Neriusaaq i Qaqortoq

 

INU:IT har sponseret Nanu de sidste 3 år, med pc´ere til værestederne, samt plakat tryk, vores nye hjemmeside der er lanceret her i 2013, samt masser af webmaster tid.

 

DYREKLINIKKEN VIKING & Farvehuset afholdte den 24. august 2013 deres sædvanlige "Musik i Gården" i Roskilde for 19. gang og havde  i den anledning samlet ind til Nanu.

11.012,00 Kr der blev samlet ind blev doneret til Projekt Nilliasa.

 

SOROPTIMISTKLUBBEN I KERTEMINDE, har afholdt koncert med over 300 betalende koncert gæster. I alt kunne soroptimisterne overføre 20.000 til Nanus projekt arbejde. Herudover havde de en check som de personligt overrakte Nanu i Nuuk på 13.000.
Soroptimisterne i Kerteminde er også i gang med en tøj /legetøj indsamling som skal sendes til Grønland. 
 

 

BABYSAM i Nuuk. Har været yderst gavmilde med rabat til vores startpakke familier, som har fået både barnevogn og babytøj/udstyr til meget billige penge.

  

PISIFFIK har sponseret penge for hvert solgte juletræ i december, og givet nye hårde hvidevarer til vores værested i Tasiusaq i Syd Grønland.

 

MIKROPULJEFONDEN  støttede med 70.000,- kr  til “Aasivik for børn” projektet og 75.000,- til Nilliasa projektet.

 

GRØNLANDS REJSEBUREAU  København, (personale foreningen Kunuunnguaq) sponserede fra deres personlae forening hvor de til deres årlige “nyt-års” fest samlede ialt 5600 ind til Nanus arbejde for børns vilkår i Grønland.
Pengene går til  til børnenes jul projektet.

 

LAURITZEN FONDEN  har bevilliget for 100.000 kr til nyt inventar til et nyt børnehus-værested. Pengene kan udbetales når vi har alle aftaler p plads omkring det nye hus..

 

Soroptimisterne Skanderborg har støttet med 10.000 kr.