da-DKkl-GL
Det gør vi også

Nanu øvrige arbejde

 

Foredrag

 

Nanu tager ofte ud og afholder foredrag om vores arbejde, og vores syn på børns vilkår i Grønland. Ønskes der mere information, skriv da til os i kontakt fanen.

 

Startpakker

Nanu søger kontinuerligt midler til, at kunne hjælpe unge par der venter sig, enlige mødre & enlige fædre, samt mindre bemidlede familier med udstyr ved familie forøgelse. Det er kommunen samt sundhedsplejersker der visiterer og formidler kontakten. Nanu har en fordelagtig aftale med virkelig gode rabatter hos Baby Sam i Nuuk.

 

Vi sender jævnligt ansøgninger til virksomheder om støtte til startpakker.

 

Akut nødhjælp til nødstedte familier

 

Vi har flere og flere familier der kontakter os med akut behov for hjælp.  Behovet er forskelligt, nogen er blevet ufrivilligt hjemløse, andre kan ikke få kontakt til de rette instanser på kommunen til at hjælpe dem ud af andre svære situationer, nogen er enlige med børn og mangler støtte til hverdagen. Andre henvender sig og har ikke råd til vintertøj til deres børn m.m.

Vi går ind i alle slags henvendelser og ser hvad vi kan gøre for at hjæpe dem, som henvender sig, til at flytte sig ud af den situation de står i.

 

Krisecenteret Nuuk

 

Nanu har god kontakt til Krisecenteret i Nuuk hvor Grethe Siegstad, som leder centeret, ofte kontakter os for støtte til akutte beboere på centeret. Ofte er kontakten vedvarende og vi fortsætter vores støtte til børnefamilierne længe efter de har forladt centeret. Tit er det en støtte som familierne ikke har haft hjemmefra eller lært andre steder igennem deres liv. samarbejdet er derfor givtigt for alle.

 

 

Rådet for menneskerettigheder 

Nanu  er repræsenteret i rådet for menneskerettigheder, som blev stiftet i Grønland i foråret 2013.

 

Samarbejdsaftaler

Nanu har samarbejdsaftaler med Kommunen i Syd Grønland,  KNB, Air Greenland, samt med INU: IT.

 

Landsindsamling 2013

 

Nanu forbereder en indsamling den 1.11.2013. indsamlingen blir via TV til hele landet, og vi samler ind, med overskriften “ NIILIASA”. Projektet der har fokus på børn der er vidne til vold i hjemmet eller selv ramt af den, skal danne rammen om det store indsamlingsshow.

 

NANU i Dk

 En lille skare af Nanu frivillige holder skansen i Dk- de arrangerer julemarkeder, Nanu boden i tivoli, indsamler tøj og legetøj og er i det hele taget formidlere af Nanus virke i DK. Dette har haft en stor effekt, og Nanu Dk har igennem årene samlet rigtigt mange midler ind til arbejdet for børns vilkår i Grønland.